LET OP: Inschrijven voor de lessen wil niet automatisch zeggen dat je ook bent ingeschreven als lid van de vereniging. Voor het volgen van een cursus is dat wel verplicht. Inschrijven voor het lidmaatschap geschiedt aan de balie.

Mocht je vragen hebben mail ze naar planning@deschans.nl

Schrijf hier in voor Cursus, Inloopcursus en het Skiteam Sport.

Cursus 2 (Cursus vanaf 1 dec.)
Inschrijven voor Cursus 2 kan vanaf 7 oktober.
Inschrijven is mogelijk tot zondag 26 november 20:00u. Daarna zijn de mogelijkheden beperkt en worden inschrijvingen later verwerkt. Uiterlijk 29 november wordt de planning gemaild.

 

In de kerstvakantie zijn er geen cursuslessen van vrijdag 22 december t/m zondag 7 januari. Wil je vrij skiën of snowboarden? Kijk dan naar de actuele openingstijden voor kerstvakantie op de website.

Schrijf hier in voor een proefles, privélessen of Waxi-privélessen. Dit is mogelijk tot 2 december i.v.m. de planning van cursus 2.

LET OP!:

Door een mailstoring vanuit het systeem krijgt momenteel niet iedereen een bevestiging. Mocht je betaald hebben (via ideal) en je hebt de inschrijving met goed gevolg afgerond maar geen bevestiging ontvangen, dan is de inschrijving bij ons bekend en wordt verwerkt. Excuses voor het ongemak.