Begin December starten we met cursus 2. Deze cursus loopt tot en met de carnaval. De cursus bestaat uit 8 lessen van 50 minuten. Je hebt iedere week op hetzelfde tijdstip les. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau. Je kunt bij het inschrijven twee dagdelen noteren, waarop je les wilt volgen. Wij proberen hier rekening mee te houden. Tijdens kerst en oud/nieuw zijn er 3 weken geen lessen.

Het inschrijven gaat via ons planningssysteem. Je koopt een leskaart cursus 2, na betaling wordt je meegenomen in de planning. Je ontvangt eind november een mail van ons met de lesindeling.

Heb je ervaring, maar nog geen les bij ons gevolgd? Op zaterdag 19 en zondag 20 november 2022 organiseren wij een voorski moment voor alle cursisten. Wij noteren dan het niveau voor de lesindeling. Je kunt vrijblijvend langs komen tussen 12:00 en 15:00u.

Tot bij ons op de baan!