Open dagen De Schans – 11 en 12 september

We kunnen het bijna niet geloven, maar na de brand in april hebben we met veel vrijwilligers ontzettend hard gewerkt om op 11 september het nieuwe seizoen in te kunnen luiden.

Op 11 en 12 september organiseren wij de Open dagen. Naast veel gezelligheid is er de mogelijkheid voor beginnende skiërs en snowboarders om een proefles te volgen, kun je komen voorskiën of boarden voor de lesindelingen of wellicht wil je de vernieuwde banen testen. Speciaal voor ervaren junior skiërs/snowboarders wordt er ook een Waxiroute uitgezet! Daag jezelf uit en probeer het hele parcours af te leggen. Daarnaast zijn er ook verschillende informatiestands waar je informatie kunt krijgen over de lessen, skiteam en de vereniging. Cursus 1 start vanaf 2 oktober 2021. Inschrijven hiervoor is online of ter plekke mogelijk.

Heb je zin in een drankje? Onze horeca is de gehele dag geopend. Voor alle bezoekers zijn er genoeg activiteiten. Zo kunnen de kleintjes zich vermaken in de vernieuwde kinderhoek of een sprong wagen op het springkussen en komt Austria Sport uit Malden met allerlei aanbiedingen op wintersportgebied.

Inschrijven voor de open dag is niet nodig. Je kunt langskomen op zaterdag 11 september tussen 12:00 t/m 16:00u en op zondag 12 september tussen 10:00 t/m 16:00u.

Tot ziens op De Schans aan de Ariekesweg in Uden.