Leeftijd: vanaf 4 jaar
Duur: 50 min
Aantal lessen: 8
Aantal personen: max. 8
Lidmaatschap: verplicht
Les verplaatsen/inhalen: niet mogelijk

Start Cursus 1: eind september 2020
Start Cursus 2: vanaf 27 november 2020

Bij De Schans kun je meedoen aan cursussen van meerdere lessen voor diverse leeftijdsgroepen. Kinderen kunnen vanaf 4 jaar meedoen met de skilessen en vanaf 8 jaar met snowboardlessen.

Als je al kunt skiën of snowboarden dan is het noodzakelijk om te komen voorskiën of snowboarden, zodat we je in de juiste groep kunnen indelen. Dit kan tijdens de Open dagen. Je hoeft je hiervoor niet vooraf aan te melden. Voor beginners is dit uiteraard niet nodig. Voor de 2e cursus is het voorskiën (als nog niet eerder geweest) 2 weken voor de start van de cursus in het weekeinde.

Het minimaal aantal deelnemers in een groepscursus is 5 cursisten. Groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Voor het deelnemen aan groepscursussen moet je lid zijn/worden van de vereniging. Als lid kun je onbeperkt skiën of snowboarden tijdens openingstijden van de skibaan. Beginners kunnen na een aantal lessen vaak al zelf oefenen (afhankelijk van de leeftijd).

Cursuslessen kunnen niet verzet of ingehaald worden.