Voor onze (ver)gevorderde skiërs hebben we verschillende teams. Deze teams trainen het hele seizoen onder leiding van een van onze trainers.
Aanmelden voor een team kan via inschrijven lessen.

Seizoensteam Senior

Leeftijd: vanaf 16 jaar
Groepsgrootte: +/-10 skiërs
Aantal trainingen: 20
Duur: 50 minuten

Voor alle skiërs die vooral gezellig met elkaar een uurtje willen skiën, maar wel op hoog niveau willen trainen, zijn er de seizoenstrainingen bij De Schans. Deze trainingen vinden op vaste dagen/tijden plaats. Op dit moment is dit de maandag- en woensdagavond. Als er meer belangstelling is kan overwogen worden om de dagen/tijden uit te breiden.

Toelating: selectie wordt gedaan door leiding van de skischool

Sportteam Ski Junior en Senior
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Groepsgrootte: +/-10 skiërs
Aantal trainingen: 20
Duur: 1,5 uur

Het sportteam is voor alle skiërs die graag zo breed mogelijk opgeleid willen worden. Bij het sportteam komen allerlei facetten van skiën aan de orde zoals de basisvaardigheden, dynamisch parallel, slalom, synchro, freestyle etc. Met verschillende extra mogelijkheden tot deelname aan de interne competitie, BootCamps en clinics. Plezier staat bij onze sportteams voorop! Op dit moment hebben we sportteams voor junioren op woensdagavond en zaterdagmiddag. Voor senioren donderdagavond.

Toelating: selectie wordt gedaan door leiding van de skischool

Sportteam Snowboard Junior >> NIEUW  IN SEIZOEN 2013-2014 <<

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Groepsgrootte: +/-10 snowboarders
Aantal trainingen: 20
Duur: 1,5 uur

Het sportteam Snowboard is voor alle gevorderde junior boarders. Bij het sportteam komen allerlei facetten van het snowboarden aan de orde zoals de basisvaardigheden, slalom, freestyle etc. Maar vooral boardercross zal de aandacht krijgen. Dit seizoen starten we (bij voldoende animo) met een groep op zondagmiddag.

Toelating: selectie wordt gedaan door leiding van de skischool
Skiteam
Leeftijd: vanaf +/- 8 jaar
Groepsgrootte: +/-10 skiers
Aantal trainingen: +/- 40
Duur: 1,5 uur

Voor alle skiërs die zichzelf graag willen meten met andere skiërs in Nederland, gemotiveerd zijn om twee keer per week te komen skiën. En daarnaast deel willen nemen aan wedstrijden in heel Nederland en/of daarbuiten is er ons skiteam.

Kijk voor meer informatie op www.wedstrijdskiteam-deschans.nl

Toelating: selectie wordt gedaan door leiding van de skischool en leiding van het skiteam

2013_09_11_parallel-kids4