Je vindt de actuele tarieven op deze pagina.

Inschrijven voor ski of snowboardlessen kan bij de infobalie tijdens de openingstijden of via het inschrijfformulier. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Als je definitief bent ingepland krijg je van ons bericht.

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen. Helaas is dit organisatorisch niet altijd mogelijk. Hoe meer voorkeurstijden je vooraf kenbaar maakt, hoe groter de kans dat je wensen ook ingewilligd kunnen worden. Bij de cursus proberen we familieleden binnen 2,5 uur op dezelfde dag in te plannen. Wanneer dit niet lukt nemen wij contact met jullie op en bespreken we de mogelijkheden.

Wanneer je geen beginner meer bent en kiest voor een cursus, dan proberen wij je in te delen in een groep met skiërs of snowboarders van hetzelfde niveau. Om deze groepen zo goed mogelijk samen te stellen raden wij je aan om te komen voorskiën of boarden. Kom op één van de open dagen/voorski en snowboarddagen of maak een afspraak via planning@deschans.nl. Voor privélessen is het niet nodig om te komen voorskiën of boarden.

  • Handschoenen zijn verplicht
  • Jas, trui of t-shirt met lange mouwen
  • Stevige lange broek
  • Lange sokken of skisokken
  • Tot 13 jaar is het dragen van een helm verplicht

Ski- en Snowboardclub De Schans stelt gratis de benodigde ski’s/snowboards, stokken, schoenen en kinderhelmen beschikbaar.
Natuurlijk is het ook mogelijk je eigen materiaal mee te nemen. Let op! Materiaal slijt sneller op de baan dan in de sneeuw.

Nadat je de bevestiging hebt ontvangen dat je ingedeeld bent, dien je op de dag van de eerste les voordat de eerste les begint, te betalen bij de infobalie. Je kunt pinnen of contant afrekenen. Betaling met een creditcard is niet mogelijk. Je wordt verzocht in verband met de drukte bij de eerste les minimaal een half uur van te voren aanwezig te zijn. Als je betaald hebt kun je het materiaal bij de materiaalbalie gaan halen.

Als je nog geen lid bent dan kun je meteen lid van de vereniging worden (dit is verplicht bij groepscursussen). Vooraf aanmelden voor een lidmaatschap kan ook via deze pagina.