Seizoensteams en sportteams

Wil je je wekelijkse sportavond invullen door onder professionele leiding in een vaste gezellige groep te gaan skiën, dan is een seizoensteam (20 lessen) iets voor jou. In de sportteams (20 lessen) komen alle facetten van het skiën of het snowboarden aan bod en word je dus breed opgeleid.

Heb je vorig seizoen deelgenomen aan een seizoensteam of sportteam en wil je dit jaar weer deelnemen dan kun je je hiervoor inschrijven tijdens de open dagen of via het inschrijfformulier.

Wil je je graag aansluiten bij een van deze teams en nam je vorig seizoen nog niet deel, kom kan voorskiën/boarden tijdens de open dagen. Deze teams starten vanaf 25 september a.s. Lidmaatschap van De Schans is een voorwaarde.

Seizoensteam Senior

Leeftijd: vanaf 16 jaar
Groepsgrootte: +/-10 skiërs
Aantal trainingen: 20
Duur: 50 minuten

Voor alle skiërs die vooral gezellig met elkaar een uurtje willen skiën, maar wel op hoog niveau willen trainen, zijn er de seizoenstrainingen bij De Schans. Deze trainingen vinden op vaste dagen/tijden plaats. Op dit moment is dit de maandag- en woensdagavond. Als er meer belangstelling is kan overwogen worden om de dagen/tijden uit te breiden.

Toelating: selectie wordt gedaan door leiding van de skischool

Sportteam Ski Junior en Senior
2013_09_11_parallel-kids4Leeftijd: vanaf 6 jaar
Groepsgrootte: +/-10 skiërs
Aantal trainingen: 20
Duur: 1,5 uur

Het sportteam is voor alle skiërs die graag zo breed mogelijk opgeleid willen worden. Bij het sportteam komen allerlei facetten van skiën aan de orde zoals de basisvaardigheden, dynamisch parallel, slalom, synchro, freestyle etc. Met verschillende extra mogelijkheden tot deelname aan de interne competitie, BootCamps en clinics. Plezier staat bij onze sportteams voorop! Op dit moment hebben we sportteams voor junioren op woensdagavond en zaterdagmiddag. Voor senioren donderdagavond.

Toelating: selectie wordt gedaan door leiding van de skischool

Sportteam Snowboard Junior

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Groepsgrootte: +/-10 snowboarders
Aantal trainingen: 20
Duur: 1,5 uur

Het sportteam Snowboard is voor alle gevorderde junior boarders. Bij het sportteam komen allerlei facetten van het snowboarden aan de orde zoals de basisvaardigheden, slalom, freestyle etc. Maar vooral boardercross zal de aandacht krijgen. Dit seizoen starten we (bij voldoende animo) met een groep op zondagmiddag.

Toelating: selectie wordt gedaan door leiding van de skischool
Skiteam
Leeftijd: vanaf +/- 8 jaar
Groepsgrootte: +/-10 skiers
Aantal trainingen: +/- 40
Duur: 1,5 uur

Voor alle skiërs die zichzelf graag willen meten met andere skiërs in Nederland, gemotiveerd zijn om twee keer per week te komen skiën. En daarnaast deel willen nemen aan wedstrijden in heel Nederland en/of daarbuiten is er ons skiteam.

Kijk voor meer informatie op www.wedstrijdskiteam-deschans.nl

Toelating: selectie wordt gedaan door leiding van de skischool en leiding van het skiteam