Wil je je wekelijkse sportavond invullen met een gezellig uurtje skiën, maar wel op hoog niveau trainen, zijn er de seizoenstrainingen bij De Schans. Deze trainingen vinden op vaste dagen/tijden plaats. In de sportteams komen alle facetten van het skiën of het snowboarden aan bod en word je dus breed getraind. We hebben verschillende sportteams voor zowel junioren (ski & snowboard)  als senioren (ski).

Heb je vorig seizoen deelgenomen aan een seizoensteam of sportteam en wil je dit jaar weer deelnemen dan kun je je hiervoor inschrijven tijdens de open dagen of via het inschrijfformulier.

Wil je je graag aansluiten bij een van deze teams en nam je vorig seizoen nog niet deel, kom dan voorskiën/boarden tijdens de open dagen of maak een afspraak via planning@deschans.nl.

Seizoensteam Senior

Leeftijd: vanaf 16 jaar
Groepsgrootte: +/-10 skiërs
Aantal trainingen: 20
Duur: 50 minuten

Voor alle skiërs die vooral gezellig met elkaar een uurtje willen skiën, maar wel op hoog niveau willen trainen, zijn er de seizoenstrainingen bij De Schans. Deze trainingen vinden op vaste dagen/tijden plaats.

Toelating: selectie wordt gedaan door leiding van de skischool

Sportteam Ski Junior en Senior
2013_09_11_parallel-kids4
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Groepsgrootte: +/-10 skiërs
Aantal trainingen: 20
Duur: 1,5 uur

Het sportteam is voor alle skiërs die graag zo breed mogelijk opgeleid willen worden. Bij het sportteam komen allerlei facetten van skiën aan de orde zoals de basisvaardigheden, dynamisch parallel, slalom, synchro, freestyle etc. Met verschillende extra mogelijkheden tot deelname aan de interne competitie en clinics. Plezier staat bij onze sportteams voorop!

Toelating: selectie wordt gedaan door leiding van de skischool

Sportteam Snowboard Junior

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Groepsgrootte: +/-10 snowboarders
Aantal trainingen: 20
Duur: 1,5 uur

Het sportteam Snowboard is voor alle gevorderde junior boarders. Bij het sportteam komen allerlei facetten van het snowboarden aan de orde zoals de basisvaardigheden, slalom, freestyle, boardercross etc.

Toelating: selectie wordt gedaan door leiding van de skischool

Skiteam
Leeftijd: vanaf +/- 8 jaar
Groepsgrootte: +/-10 skiers
Aantal trainingen: +/- 40
Duur: 1,5 uur

Voor alle skiërs die zichzelf graag willen meten met andere skiërs in Nederland, gemotiveerd zijn om twee keer per week te komen skiën. En daarnaast deel willen nemen aan wedstrijden in heel Nederland en/of daarbuiten is er ons skiteam.

Kijk voor meer informatie op www.wedstrijdskiteam-deschans.nl

Toelating: selectie wordt gedaan door leiding van de skischool en leiding van het skiteam