Een leuke activiteit organiseren voor een kinderfeestje is niet eenvoudig. Daarom biedt Ski & Snowboardclub de Schans de mogelijkheid om het kinderfeestje voor kinderen tot en met 15 jaar op de skibaan te houden.

De kinderen worden actief vermaakt en de jarige wordt in de schijnwerpers gezet. Als de kinderen een beetje gewend zijn aan de omgeving, worden ski’s en schoenen uitgezocht en krijgen zij onder begeleiding van een deskundig skileraar een uur skiles op onze oefen piste, waar zij veilig kunnen leren skiën.

Na afloop krijgen de kinderen een frietje, een snack en onbeperkt ranja of cake versieren met onbeperkt ranja. Geef dit aub aan bij de opmerkingen van het inschrijfformulier.

De totale duur van dit arrangement is ongeveer 2 uur. De les zelf duurt 60 minuten.

De kinderen dienen gepaste kleding te dragen (outdoor kleding die tegen een stootje kan). Ook dienen zij zelf handschoenen mee te brengen. Het dragen van een helm is verplicht, deze zijn aanwezig op de baan.

De prijs van dit arrangement bedraagt: € 95,–  voor een groepje tot tien kinderen. Extra deelnemers betalen € 9,50 per persoon.

Het gebruik van ski’s, schoenen en kinderhelm is gratis.

Via dit formulier kunt je een kinderfeestje aanvragen. Vermeld duidelijk de datum, de tijd waarop je het feestje zou willen, het aantal kinderen, en eventuele extra wensen (b.v. snacks).

Heb je verder nog vragen dan kun je ons altijd mailen via planning@deschans-uden.nl.