Een leuke activiteit organiseren voor een kinderfeestje is niet eenvoudig. Daarom biedt Ski & Snowboardclub de Schans de mogelijkheid om het kinderfeestje voor kinderen tot en met 15 jaar op de skibaan te houden.

De kinderen worden actief vermaakt en de jarige wordt in de schijnwerpers gezet. Als de kinderen een beetje gewend zijn aan de omgeving, worden ski’s en schoenen uitgezocht en krijgen zij onder begeleiding van een skileraar een uur skiles op onze oefen piste, waar zij veilig kunnen leren skiën. De totale duur van dit arrangement is ongeveer 2 uur. De les zelf duurt 60 minuten.

Kinderfeestje Optie 1
Na afloop krijgen de kinderen een frietje, een snack en onbeperkt ranja.
De prijs van optie 1 bedraagt: € 95,–  voor een groepje tot en met 9 kinderen. Extra deelnemers betalen € 9,50 per persoon. Het gebruik van ski’s, schoenen en kinderhelm is gratis.

Kinderfeestje Optie 2
Na afloop krijgen de kinderen een snoep of  chips en onbeperkt ranja.
De prijs van optie 2 bedraagt: € 85,–  voor een groepje tot en met 9 kinderen. Extra deelnemers betalen € 8,50 per persoon. Het gebruik van ski’s, schoenen en kinderhelm is gratis.

De kinderen dienen gepaste kleding te dragen (outdoor kleding die tegen een stootje kan). Ook dienen zij zelf handschoenen mee te brengen. Het dragen van een helm is verplicht, deze zijn aanwezig op de baan.

Via dit formulier kunt je een kinderfeestje aanvragen. Vermeld de datum, de tijd waarop je het feestje zou willen, het aantal kinderen, en optie 1 of optie 2. Heb je verder nog vragen dan kun je ons altijd mailen via planning@deschans.nl.